Tuesday, 15 May 2012

Sorry to say la brader~


Memang aku minat a.k.a Fanatik KPOP! Kau kesah apa? Aku tak kacau kau minat Akim pon cukup bagus! Aku benci orang yang tak ada pendirian pastu dok meniru! Macam kumpulan Max 24:7 niyh! Entah hape2 ntah...meniru! nama 24/7 tu dari KPOP! Max pon dari KPOP! Pastu ada member dia nama Kim,t upon tiru KPOP! Ada yg nama Tamin...pandai2 gi ubah jadi Taemin! Dah nama kau botol kicap...tak yah la ubah jadi member SHINee (KPOP) ! Tiru KPOP,xnak ngaku! Tapi dengar cerita korang dah ngaku erk? Baguzz la! Tapi tak ngaku jugak katanya! Eh..keling arr korang niyh! Pandai2 gi ubah dari KPOP = Korea-POP jadi KPOP=Keindahan POP? Eh! Gi tobat la nak tukar2 ! jahanam betul! Pastu dengar cerita,Ada artis dari Perancis ke mana! Puji bakat diorang...cara diorang menari..padahal tu semua tiru KPOP! Pastu yang aku pelik...macam mana orang tu boleh jumpa video diorang niyh? Setahu aku...kat MALAYSIA pon dua-3 kerat ja yang kenal diorang niyh! Adoii..bajeyt lebeyh! Padahal...YANG HADO! FYI,fanz diorang niyh ramai cedok dari GAFIM ja okay! Hmm....tak tau la diorang niyh! Apa? Jadikan Super Junior sebagai Inspirasi ? bukan tiru? Weyh! Tak yah dok cover line boleyh x?!!!! Mangkaq arr! Kalau jadikan inspirasi...asal korang tiru step diorang? Cakap x serupa bigin ar lu! Bengap ==’ ! kalau tiru jadi sebijik-2 tu..ok la jugak! Niyh? Macam mak nyah kat Chow Kit tawoo! Sedeyh aku tengok! Blurr~

Dah la....malas aku nak layan MV diorang niyh! Peminat pon cedok kat peminat AKIM ja! Tapi aku memang tak kan terlibat arr! Gila kau! Tiru KPOP tapi tak jadi ! KPOPPERZ semua marah...memalukan Malaysia ja! KPOP boleh makan sebab diorang gunakan kreativiti diorang sendiri ! diorang menari pon ENERGETIC! Bukan sebab diorang hensem or cute ja! Kitorang minat diorang sebab lagu bez...music mantop...bukan meniru! Lagu pon logic...bukan ‘isnin...berjumpa denganmu! Selasa...rabu..khamis..jumaat..’ macam bangang! Kalah Rebbecca Black! Dia nyanyi Jumaat ja! Ni korang? Taram sampai semua hari ? err...Jumaat orang gi sembahyang Jumaat ! bukan doakan awek! Kalau dah jd bini tu lain la! Hadoii~

Lebih baik aku minat KPOP dari minat korang...memang KPOP hensem! So, tak yah la nak heboh yang KPOP ni buat pembedahan plastic ja! Ehh...sedeyh la aku dengar! Korang yang jelez pe kes?
Ni...hari tu,Bunkface masuk Propaganza!eee....FYI,aku ni peminat setia diorang tau! Terutama Sam! Tapi kenpa korang kutuk KPOP ? bukan nya kitorang minat KPOP sebab diorang hensem or cute! Tolong la! Ok..sekarang korang dah berkurang peminat! Sebab tara2 yang minat korang adalah peminat KPOP macam aku! Rasakan...ramai artis MALAYSIA kutuk KPOP! Haish..jelez lettew~

Dah la...kalau ada yang panas baca post aku niyh,sorry to say la brader! U better go to the drain ! for Max 24:7 ...semoga maju jaya la! Jangan dok meniru...kalau dah tiru terus –terang ja! Tak yah coverline! Boleh jugak la aku accept statement korang! (i’ll try)

For Bunkface...sorry guyz! I’m not ur fanz anymore...
And for Akim....some of ur fanz make me angry! So,don’t care if u lose one of ur fanz! (aku la..)
K la..bye! Asalamualaikum,Sihat and Senyum selalu ok? Hehe... bye  :D

No comments:

Post a Comment