Thursday, 26 January 2012

Ni post yana kat fb!!
khas untuk Ainun,Mirza,Wahidah,Sarah,Elisya n sume 6 C!!
trmasuk SK Selama...

Mmg sebak mase tulis tuh~
btw,yg ke-2 tu mmg yana xsangka akan tulis mcm tu!! xD

I LOVE U MY FRIENDZZ!!!!

Tuesday, 24 January 2012

X Update lame dah~

Hye.... yana hr2 on9 fb,tp x update blog!! hehe sorry   :)
Ni nk cite.... skolah cuti dr hr sabtu-rabu!! kerja skolah belambak....
sepanjang cuti 1 buku haram yana x pegang!!
Skrg baru la nk menyesal...kena buat keje last-minute!!
Aiseh...

Yeah-2 dah reti download video kat youtube..
bye  :)

Saturday, 14 January 2012

K-Pop



Asalamualaikum...
Hr ni Yana nak cite psl mcm mane Yana boleh suke K-Pop,
Cite ni bermula dr BFF ku Ainun Syamimi...
(xtau la die anggap Yana sebagai BFF die x)
Dan bertempat di kelas 6 Cemerlang,Sk Selama...

Ade satu ari tu,
budak2 laki yg nakal ckit tu bukak radio lps jamuan kls!
pastu diorang bukak lagu Hands Up-2PM
si BFF Yana ni....(Ainun)
nyanyi lagu tu,mase tu Yana x reti ape2 pon psl K-Pop!!

Start dr tu la Yana minat K-Pop,
n yg paling Yana minat adalah..
2PM,Super Junior,Lee Min Ho n Nickhun 2PM
Thankzz Ainun!!

Nickhun Cute as Min Ho!!
I Love 2PM n Nickhun!!

tu je kot Yana nak cite....
Bye    :)

Saturday, 7 January 2012

Novel Online

Best jugak bace novel online yg ade name bdak2 AF!!
HAHA....serius best!!
kalau ade bnyk lg,sume aq nak bace!!
Haha....

Sunday, 1 January 2012

2012

Asalamualaikum....
Tahun baru mesti ade azam baru kan?
Tp aq tetap akan rindu 2011......
Tahun terakhir aq dengan kwn2 kat SK Selama   : (
Kalau la boleh panjangkan lg tahun 2011....mesti best !!
Walau macam mane pon, hidup mesti diteruskan.....
HEHE..... harap2 Malaysia dilindungi dan dilimpahi rahmat dari Yang Maha Esa...
Insyaallah~