Friday, 23 March 2012

So Tacink :(

Asalamualaikum...dah lame x on9 !!
Selama Yana x on9..mcm-2 jd! haha~
Tp xleh nak cite...kang korang yang penat bace kot ! haha

First,nak cite....Yana nak pindah! Sedeyh sangat...
Nak tinggalkan 1A1 ?? OMK!!
Gile arr....susah nak carik kelas segempak 1A1 tau!
HUH!!

Second,disebabkan Yana nak pindah!! Diorang ade la bagi hadiah and surat !
Tacink gile.....sedeyh!

Third,diorang panggil Yana Kak Yong/KY!!
Bukan senang nak dapat wooo!!!
Siap ade PA lg! haha...

Fourth,cikgu kat sini dah terbaek! Kalau dapat cikgu baru nanti mesti lain !
Adoii..sabo je lha~

Ape pon...4 KY Gang!! Aku xkan lupe korang!!
Kite gang sampai mati !! Hope korang pon macam tu kay :")

Salam sayang.....korang comel !
Aku sayang korang!

~LEBIULHA~

Sunday, 4 March 2012

Juz wanna u to follow my blog :')

Hyepp !! Hyepp!!
Asalamualaikum....ha!! datang pon !!
dah lame Yana tunggu tau.....hehe
Korang ape khabar?? Sihat ?? Alhamdulillah~

Korang-2.....korang ade blog tak?? ade??
Korang mesti nak artis follow blog korang kan??
Tipu la kalau tak nak kan!! haha
Itu lumrah la.....artis kan popular!! tak kan kite tak nak orang popular ikuti perkembangan kite kan??!! haha

Kalau korang tengok senarai follower Yana kat blog ni....ade sorang yang popular kan?? haha..
sape?? cerr tengok sendiri  =_=''
haha...malas nak tengok ?? k la... Yana bagi tau~
Artis yang follow Yana tu...adalah pelakon Yana Samsudin!! happy gilerr mase Yana tengok die follow blog niyh!! haha...

Bukan senang nak suruh die tengok and follow blog Yana niyh!! haha...ade la care die!! hehe
Sekarang...Yana tengah promote blog Yana kat Akim and Aril !!
My handsome guyz....haha                                                                                                                                      


Kalau diorang on twitter....cepat-2 Yana akan bagi link suruh diorang follow blog Yana!! hehe...

Tapi...tapi...tapi...
Diorang still x follow!!   :'(
Yana harap diorang akan follow blog Yana suatu hari nanti..
AMIN~

K la...bubye!!
Thankzz sebab visit my blog...hehe~
LEBBIULHA~

Eh!! Eh!!! Eh!!!
Sebelum Yana nak choww....Yana nak mintak korang doakan Yana dapat jawab dengan mudahnyerr...
untuk exam nanti !! Maklumlah...first time ujian untuk TINGKATAN !!
Agak nebes...hehe~

Harap-2 dapat semua 'A'...
AMIN~

Bye   :)


Friday, 2 March 2012

Okay x?? hehe...


                                                                                                                                                       Asalamualaikum....n hye there!!
Yana ade tangkap gambar khas untuk kak Ieta Angie !! sebab die tak habis-habis mintak...
hehe...
btw,ok x?? sebenarnyer...Yana tak pernah letak gambar kat internet !!
takut lha katekan....hehe

Tapi disebabkan kak Ieta suruh!! Yana .... letak je lha!! hehe...
Yana boleh letak tiga gambar je..hehe

K lha...thankzz sudi tengok gambar-2 Yana yang tak seberapa niyh  =)
Follow tau!!
Asalamualikum....n bubye

LEBBIULHA!!

Merentas Desa 5KM kott !!

Asalamualaikum......
hr ni ( 2/3/2012 ) ade merentas desa kat sekolah!!
Jauh kott !! 5Km tuh....
lame x lame 1 jam lebih gak arr.... lari separuh jalan separuh
hehe....

Penat gilerr!! dah lha x berenti !!
Sampai-2 terus minum air !!
Mase nk sampai tu ade makcik yg jaga jalan tu tegur Yana!!
Mule-2 Yana senyum kat die.. pastu die cakap
''Senyum tu yang makcik suka tu ! senyum tak penat sangat ''
Yana yang penat ni...juz gelak n menyahut je! hehe...

Keputusan nyer...
Deng deng deng....dereng deng deng!! haha...
Rumah Utarid/Biru menang!!
haha....mase diumumkan rumah Yana menang tu,Yana tepuk gile kuat !!
hehe....bangge kot !! ( ececeh )

k lha korang....thankzz sebab bace sampai habis  :D
LEBBIULHA~
nanti Yana update pastu buh gambar real Yana kay?? hehe...tunggu!!
Asalamualaikum...n bubye  ^^