Sunday, 4 March 2012

Juz wanna u to follow my blog :')

Hyepp !! Hyepp!!
Asalamualaikum....ha!! datang pon !!
dah lame Yana tunggu tau.....hehe
Korang ape khabar?? Sihat ?? Alhamdulillah~

Korang-2.....korang ade blog tak?? ade??
Korang mesti nak artis follow blog korang kan??
Tipu la kalau tak nak kan!! haha
Itu lumrah la.....artis kan popular!! tak kan kite tak nak orang popular ikuti perkembangan kite kan??!! haha

Kalau korang tengok senarai follower Yana kat blog ni....ade sorang yang popular kan?? haha..
sape?? cerr tengok sendiri  =_=''
haha...malas nak tengok ?? k la... Yana bagi tau~
Artis yang follow Yana tu...adalah pelakon Yana Samsudin!! happy gilerr mase Yana tengok die follow blog niyh!! haha...

Bukan senang nak suruh die tengok and follow blog Yana niyh!! haha...ade la care die!! hehe
Sekarang...Yana tengah promote blog Yana kat Akim and Aril !!
My handsome guyz....haha                                                                                                                                      


Kalau diorang on twitter....cepat-2 Yana akan bagi link suruh diorang follow blog Yana!! hehe...

Tapi...tapi...tapi...
Diorang still x follow!!   :'(
Yana harap diorang akan follow blog Yana suatu hari nanti..
AMIN~

K la...bubye!!
Thankzz sebab visit my blog...hehe~
LEBBIULHA~

Eh!! Eh!!! Eh!!!
Sebelum Yana nak choww....Yana nak mintak korang doakan Yana dapat jawab dengan mudahnyerr...
untuk exam nanti !! Maklumlah...first time ujian untuk TINGKATAN !!
Agak nebes...hehe~

Harap-2 dapat semua 'A'...
AMIN~

Bye   :)


No comments:

Post a Comment